Wie is También?

También is de werknaam van Aletta van den Berg. Zij heeft een onderwijsachtergrond en heeft diverse aanvullende trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van pedagogische gezinsbegeleiding, opvoedingsondersteuning, beleidsondersteuning en projectmatig werken.

Zowel het creëren van draagvlak als het inzichtelijk maken van werkprocessen en beleidsprocessen is haar uitdaging. Zij heeft ruime ervaring op zowel operationeel als op beleidsniveau. Daarom is zij erg sterk in het creëren van de verbinding tussen beleid en praktijk.

Persoonlijkheid

Aletta van den Berg is sterk ontwikkelingsgericht, communicatief vaardig op zowel operationeel als op beleidsniveau. Bekwaam in het verwerven van draagvlak, sterk in het begeleiden van groepsprocessen en implementeren van veranderingen binnen organisaties. Verder is zij sensitief, initiatiefrijk en heeft een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Daarnaast beschikt Aletta van den Berg over een groot netwerk van andere gekwalificeerde adviseurs. Zij kan deze bij omvangrijke opdrachten inschakelen. Hierdoor bent u verzekerd van de continuïteit en de juiste kennis en ervaring.